Kim Mehmeti - Sondazhi i Bashkimit te Kosoves dhe Shqiperise

Lajmet ne KTV 10-04-2009Sondazhi i Bashkimit te Kosoves dhe Shqiperise ne emisionin Rubikon(KTV)Emisioni :A duhet të bashkohen Kosova dhe Shqipëria?Pjesemarres :Albin Kurti - Lëvizja "Vetëvendosje"Kim Mehmeti - Publicist shqiptar, MaqedoniValon Murati - Lëvizja për BashkimHalil Matoshi - Publicist www.kmehmeti.com