Kim Mehmeti,RTV21,Zgjedhjet 2008

Kim Mehmeti mysafir në edicionin e lajmeve 21 minuta në RTV 21 në Prishtine.Flet rreth zgjedhjeve parlamentare 2008,incidentet dhe paregulsit e shumta që ndodhën. 31 Maj 2008 www.kmehmeti.com