Kim Mehmeti e fiton ?mimin "Rexhai Surroi"

Kompania mediale “Koha”, t? h?n?n n? Prishtin?, ?mimin p?r romanin m? t? mir? shqiptar “Rexhai Surroi” ia dha shkrimtarit dhe publicistit nga Shkupi, Kim Mehmeti, p?r romanin e tij “Vitet e urithit”. Juria, e p?rb?r? nga Sabri Hamiti, Eqrem Basha dhe Bardh Rugova, e shp?rbleu si m? t? mirin romanin e Mehmetit, n? mesin e m? se 50 romaneve t? tjer?, mes tyre edhe shkrimtar? t? njohur, si: Fatos Kongoli, Ben Blushi, Agim Gjakova, Diana ?uli, Petrit Palushi etj. 22 dhjetor 2008 www.kmehmeti.com